About a BornCreative.

Shirley Elands is gecertificeerd innovatie facilitator welke afstudeerde van haar Master in Entrepreneurship aan de Erasmus universiteit Rotterdam School of Management met de I WILL statement: ‘I WILL challenge conformity and cultivate innovation’. Tijdens haar studie heeft Shirley als trainee bij het Nederlandse consulaat-generaal in Miami gewerkt, gestudeerd aan o.a. Fudan University in Shanghai en een Nyenrode scholarship toegewezen gekregen o.b.v. haar “remarkable talent, knowledge and team spirit”.

Shirley heeft in een partnerschap met o.a. Hogeschool Windesheim en gemeente Zwolle een co-workingspace geopend en een makerspace gerealiseerd. Shirley is veel gevraagd jurylid, spreker en co-organizer van o.a. de grootste hackathon van Nederland, de Dutch Open hackathon. Shirley zet hackathons in, waarbij open data sets worden gecombineerd, om maatschappelijke vraagstukken o.b.v. nieuwe inzichten en technologieën te beantwoorden. Zo was Shirley co-organizer en jurylid van de grootste hackathon van Nederland, de Dutch Open hackathon. Zelf mocht ze drie keer de eerste prijs mee naar huis nemen tijdens een hackathon.

Naast haar werk zette Shirley zich o.a. in om dementerende langer thuis te kunnen laten wonen en daarmee hun kwaliteit van leven te vergroten. Ze ontwikkelde een applicatie welke aangedane hersenfuncties ondersteund d.m.v. Augmented Reality en Machine Learning. Shirley heeft zich tevens als vrijwilliger vanuit de EU in Nepal hard gemaakt en als start-up consultant in Indonesië. Daarnaast deelt ze haar kennis als veel gevraagd jurylid en spreker en heeft ze zich als coach voor o.a. de TEDx Awards ingezet.

A day in the life of a BornCreative...

APPS

App Store

APPS

OUR STORY

Awards

AWARDS
 • 2018

  Finalst Best Young Professional of the Year

 • 2018

  Finalist BTG Young Professional IT Award

 • 2018
 • 2017

  First Place AMGEN Hacking Healthcare

 • 2017

  First Place EIT Venture Lab